Zoltán Erika - OnlineRendezvenyek.hu

ZOLTÁN ERIKA

ONLINE SHOW

Mert csak az számít, hogy jól érezd magad!

Mehet tovább a show a „diszkókirálynővel”

2020. December.27-én 19.30-tól online!

Zoltán Erika az 1986-ban megrendezésre kerülő Siófoki Interpop Fesztivál óta, sikert sikerre halmozva lépked előre. Az évek alatt számtalan díjjal és elismeréssel büszkélkedhet, így talán nem meglepő, hogy az ország egyik legkedveltebb előadójaként tartják számon. Már szinte nincs olyan hely az országban, ahol nem lépett volna színpadra.

A kétszeres eMeRTon-díjas énekesnő 2020.12.27-én egy újabb, izgalmas és különleges show-val zárja a 2020-as évet a jelenlegi helyzetnek megfelelően ONLINE!
Erika most is az ország legjobb és számára nélkülözhetetlen táncosai társaságában mutatja be közkedvelt slágereit. És hogy még mivel készül a decemberi online show-ra, maradjon meglepetés, mint ahogy a vendég is!

Vegyél részt TE is és bulizz egy hatalmasat Zoltán Erikával ebben az évben utolsó alkalommal , hogy a lehető legjobb hangulatban teljen az év vége!

SZTÁRVENDÉG: ROBBY D.

JEGYVÁSÁRLÁS

Zoltán Erika

ONLINE SHOW

4.970 Ft

2.470 Ft

A másfél órás online show közvetítését ezen a weboldalon fogod tudni követni a felhasználói fiókodon belül, ami a vásárlással egyidőben kerül regisztrálásra. 

FIGYELEM! Az élő közvetítés nem lesz visszanézhető.